Първият официален портрет на краля на Великобритания Чарлз III, който е

...
Първият официален портрет на краля на Великобритания Чарлз III, който е
Коментари Харесай

Зловещ дизайн: „Живият Нострадамус видя скрити символи в новия портрет на Чарлз III

Първият формален портрет на краля на Великобритания Чарлз III, който е нарисуван след коронацията му, беше открит в Бъкингамския замък. Екстрасенсът Атос Саломе, който беше именуван „ Живият Нострадамус “, в коментар за Daily Star говори за скритите смисли, скрити в картината.

Официалният портрет на английския крал провокира разнообразни страсти измежду хората и мненията бяха разграничени. Някои считат, че монархът е изобразен прекомерно злокобно, само че екстрасенсът е уверен, че това не е инцидентно.



„ Откакто Чарлз III пристигна на трона, към него се завъртяха спекулации и теории на конспирацията по отношение на желанията и скритите послания зад ръководството му “, сподели Атос Саломе.



Мъжът, който твърди, че има душевен качества, акцентира три неща, които би трябвало да се търсят в портрета на крал Чарлз III.

Първо, говорим за аления декор. „ Живият Нострадамус “ споделя, че другите комплицирани шарки върху този цвят съставляват хаоса, който продължава да царува в целия свят. Твърди се, че самият монарх се стреми да сложи протичащото се под собствен надзор и по този метод да откри нов международен ред.

Второто нещо, което екстрасенсът видя, беше пеперудата. Това може да значи друга промяна. В същото време се носят клюки, както споделя Атос Саломе, че тук приказваме съответно за промяна в потреблението на напреднали технологии и психическа операция.

„ Пеперудата може да символизира трансформацията на обществото в свят на наблюдаване, където неприкосновеността на персоналния живот е нищожна, а властта е безспорна “, споделя още екстрасенсът.

Третият аспект на картината се отнася до изражението на лицето на монарха. На портрета царят наподобява доста събран. Екстрасенсът споделя, че лицето му, съчетано с позата му, загатва за присъединяване му в секрети групи и мистериозни обичаи.

Лицето демонстрира мъдрост и успокоение на фона на обстоятелството, че „ избран проект се разпростира зад кулисите “, продължава Атос Саломе. Съответно, портретът не е просто картина, а образна проява на визията на утрешния ден.

„ Британската монархия се стреми да утвърди въздействието си този път посредством политически и софтуерни тактики, а не посредством военна мощност. Въпреки че изказванията ми може да са спорни и спекулативни, им се придава меродавност посредством знаци и фини послания. Обществото би трябвало да остане внимателно, защото картината може да е единствено драскотина по повърхността на по-грандиозен и по-зловещ проект “, заключава мъжът.

Нека напомним, че на 16 май беше обявено, че художникът Джонатан Йео приказва за тайното значение на новия портрет на крал Чарлз III. Според него той желал да направи картината „ динамична и съвременна “. Работата по платното е почнала още през 2020 година, когато монархът е бил принц, по тази причина, споделя създателят, се е появила асоциация с пеперуда, която се развива и трансформира до неразбираемост.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР